Tu, també hi pots dir la teva!

LAPGCC pregunta als agents culturals i a la ciutadania quines prioritats tenen en cultura, amb motiu de les eleccions municipals

LAPGCC promou un debat entre gestors culturals i la ciutadania darreu del territori català, amb motiu de les eleccions municipals, per aclarir quines són les propostes en matèria de cultura que cal impulsar o replantejar en les quatre ciutats de província de Catalunya.

Quines mesures caldria incorporar en matèria de cultura en les quatre ciutats de província de Catalunya? Quines són les prioritats culturals de la ciutadania?

L’APGCC vol aprofitar la convocatòria de les properes eleccions municipals per promoure debats al voltant de les propostes en matèria de cultura en les quatre ciutats de província de Catalunya. Els debats sobre els programes de cultura sorganitzaran a principis del mes de maig a Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona.

Com a novetat de la tradicional organtizació dels debats,  l’APGCC proposa enguany un exercici previ de consulta als professionals del sector i, també, a la ciutadania sobre les necessitats culturals detectades en aquestes ciutats. L’objectiu és conèixer recomanacions concretes per millorar la situació de la cultura en les diferents zones del territori.

El document sorgit com a resultat del procés de consulta s’enviarà als grups polítics participants al debat perquè a més de presentar les seves propostes electorals puguin respondre a les conclusions del document.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *