La Curiosa

La Curiosa és una empresa de gestió cultural de Tarragona. La nostra visió de la gestió cultural és una gestió integral dedicada a la gestió d’espais, organització i producció d’esdeveniments socioculturals.

Creada l’any 2010, inicia la seva activitat amb la gestió del Cafè Metropol (fins al moment Cafeteria del Teatre Metropol). La Curiosa converteix aquest espai en un centre sòcio-cultural a la ciutat de Tarragona, punt de trobada on amants de la cultura, artistes, professionals de la gestió cultural, pensadors, amics o desconeguts, es troben com a casa gaudint d’una estona agradable en bona companyia. Un espai de sinèrgies entre les entitats culturals i creadors on poder expressar projectes i compartir idees.

La Curiosa ha col·laborat en l’organització d’esdeveniments culturals amb entitats com Laboratori Visual, participant en la producció del “Rotet de Santa Tecla” (2012), Participa també del festival “Jazz a l’Estudi” (2012), Festival Internacional Dixieland de Tarragona (2013), Festival Mirall Sonor (2012), Festival  de Blues de Tarragona (2011 i 2012). I col·labora amb moltes altres entitats de la ciutat com Vòrtex, Anima’t, Tecletes, Arola Editors, Indra Dansa, Philatelia Records, Escola de Lletres de Tarragona, Col·legi de Periodistes, UTINAM, CR DO Tarragona, Setmana del Còmic,…

La Curiosa, té una àmplia experiència en la gestió i producció d’esdeveniments culturals, tant de petit com gran format, de populars i de més eclèctics.